SCHIEDEL SR 200mm/7,33m kéményrendszer

SCHIEDEL SR 200mm/7,33m kéményrendszer
7-15 napon belül beszerezzük
30 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: 281440

A Schiedel egyszerűsített hőszigetelésű kémény Ausztriában Schiedel kör keresztmetszetű kéményként évek óta minden fűtési rendszerre bevált. Minőségét meghatározza az a belső samottcső, melynek garantált paramétereit a folyamatos (gyártás közbeni) vizsgálatok igazolják, és amely minden Schiedel kéménytípus kiválóságának egyik fontos alapja.
Ennél a kéménytípusnál a falszerkezet hőszigetelését a köpenytégla és a samottcső közötti 1,5 cm-es (a 18 és 20 cm-es átmérőjű kéménynél 2 cm-es) bezárt légréteg biztosítja.
A légréteg "cellásítását és a samottcső központos elhelyezését a 33 cm-enként beépített ásványgyapot zsinór alkalmazásával érjük el, mely egyúttal lehetővé teszi a samottrendszer önálló hőmozgását a köpenyszerkezettől függetlenül. A köpenytégla ennél a kéménytípusnál is könnyűbetonból készül, a sarokban kikönnyített kivitelben.


Nyitott égésterű készülékek, szén, fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas. Nem javasoljuk abban az esetben, ha folyamatos kondenzáció várható.
Elsősorban vegyes tüzelésű készülékekhez ajánljuk (pl. kandalló).

A komplett kémény ára tartalmazza: lábazati tégla, 90 fokos füstcső-csatlakozó, tisztítóajtó-csatlakozó ajtóval, ásványgyapot zsinór, köpenytégla, kerámiacső, hézagkitt, torkolati kúp, vakolt fedkő

Az ár helyszínre szállítva értendő, és tartalmazza az áfát, valamint 3750Ft értékben a csomagolási díjat!

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!